Udlejning af Kløverholmen fra 16.-23. august

Udlejning af Kløverholmen

Vi lejer vores hus ud til venner eller bekendte af medlemmer af fritidskollektivet fra den 16. – 23. august 2024.

Om huset
Huset med anneks har 6 soveværelser med i alt 15 sovepladser, heraf 4 pladser i køjesenge. Huset har desuden køkken, opholdsstue, spisestue, 1 badeværelse samt et selvstændigt baderum. Der findes smart-TV og fibernet. I køkkenet findes elkomfur, opvaskemaskine, stort køleskab, fryser samt service, bestik og almindeligt køkkenudstyr. Der findes desuden støvsuger, strygejern og vaskemaskine. Der er begrænset garderobe- og skabsplads.

Huset har brændeovn, og der er fri adgang til at benytte træ fra brændeskuret. I haven findes diverse havemøbler (bord + stole, solparasol) samt et bålfad. Åben ild er alene tilladt i bålfadet grundet brandfaren.

Grunden er en naturgrund, som skal behandles med skyldigt hensyn til flora og fauna. Lejer har adgang til at benytteFritidskollektivets cykler. Lejer skal selv medbringe sengetøj (dyner, hovedpude, lagner) og håndklæder.

Sådan kan huset bruges
Huset benyttes som det er, dvs. som det fremstår og anvendes af Fritidskollektivet. Det betyder, at der er adgang til at bruge alle faciliteter og udstyr, cykler, legeting, havemøbler m.m. Der er udarbejdet en husorden, som lejer er forpligtet til at overholde.

Pris
Lejen udgør 11.000 kr. alt inklusive, bortset fra forbrug af el. Elmåler aflæses på ankomstdagen og på afrejsedagen. Pris pr. kWh er 2,50 kr. Evt. tilkøb af rengøring kan erhverves for 800 kr.

Aflysning
Sker aflysningen en måned inden leje af huset, tilbagebetales depositum og evt. indbetalt husleje. Ved aflysning af lejekontrakten mindre end en måned før leje, tilbagebetales 50 pct. af lejen. Ved aflysning mindre 14 dage før, bortfalder al betaling.

Kontakt: holmeva@gmail.com